Ombygning af klubhus


Opdatering den 1. juli 2022:


Hej alle Pagaj-medlemmer

Her kommer en lille opdatering fra ombygningsudvalget. Overskriften kunne passende være “Ting tar’ tid” for det må vi sande.

Der skal først vedtages en ny lokalplan for området inden vi kan få tilladelse til at gå i gang. Lokalplanen er nu i høring, og kan, hvis alt går vel, vedtages af byrådet på deres November møde. Den gode nyhed er, at forslaget er i overensstemmelse med planer.

I mellemtiden har byggeudvalget besluttet at lade arkitekterne Meissner og Sigh udføre tegninger og budget, som kan bruges til at søge fondsmidler. Roklubben har allerede fået tilsagn om støtte, selvom de også venter på lokalplanen, så vi går også i gang med at søge. Udgangspunktet for ombygningen er stadig de tegninger, der er linket til her på siden måske med nogle ændringer omkring indgangspartiet. Til brug for arkitekten skal der foretages en opmåling ved landinspektørcenteret. Det vil foregå i denne uge.

På udvalgets vegne
Bent Mikkelsen



September 2021:


Hej alle Pagaj-medlemmer.


På generalforsamlingen i september blev der lagt en plan for det videre arbejde med ombygningsplanerne. Et udvalg bestående af Tina Væggemose, Tommy Kjærgaard, Carsten Ramskov, Stine Stoubæk og Bent Mikkelsen har nu finpudset tegningerne, som bliver fremlagt på denne side.

Der har været 3 fokuspunkter: Mere plads til styrke- og ergometertræning, Mere plads til dameomklædning, Mere plads til kajakopbevaring. Mht det sidste punkt, mangler der en tegning af et kajakhotel i bevoksningen mellem klubhuset og Klintevej. Der er påtænkt et "hotel" på 5,5x5,5m, hvilket giver plads til 32 kajakker. Der bliver udgang direkte til "rundkørslen" og en vaskeplads foran bygningen. Ud over de nævnte punkter, giver planen: En mere attraktiv sauna, et stort møde/lounge areal, værkstedsplads til kajakreperationer og større depotrum til rengøring og til kontorartikler m.v.

Hvis du har forsalg til forbedringer, kan se vi har glemt noget eller andet relevant, skal du skrive en mail til bentfys60@gmail.com. inden året er omme.

Udvalget holder møde først i 2022 for at gennemgå de indkomne kommentarer og evt ændre på planen. Derefter bliver materialet sendt til arkitekt mhp en professionel version, som vi kan bruge til at søge om godkendelse hos kommunen og til at søge fondsmidler.

God fornøjelse

Bent Mikkelsen

 

Ombygning-plantegninger

Dameomkl-1

Dameomkl-2

Sauna-1

Sauna-2

 


Nyheder

Sponsorer