Så har vi åbnet op for endnu et hold i havkajak. Holdstart den 15. august 2022.

Vigtigheden i et kursus består i at lære den korrekte ro-teknik og især, hvordan man redder sig selv og andre op i kajakken igen efter en kæntring. (Bare rolig, en moderne havkajak er stabil. Det er ikke svært at holde balancen.)

 

Medlemmer kan låne gratis udstyr, 

Som klubmedlem kan du låne redningsveste, udstyr, kajakker og pagajer.

 

Hvad vil det sige, at være medlem af en kajaklub?

Der er fællesroning på Vandkraftsøen og Storåen torsdag aften og søndag formiddag. Så møder man bare op, hvis man gerne vil have nogen at ro sammen med. Man kan også ro alene eller sammen med en makker når det passer ind i ens eget program.

Hver anden tirsdag i sommerhalvåret er der "madpakketur" fra kl. 1700 til 2200. Vi mødes i klubben. Pakker kajakker på en trailer. Kører (oftest) til Limfjorden. Vi ror i en time og går i land på stranden for at spise madpakker. Herefter ror vi en time retur. Alle være med. 

Derudover arrangeres der mange dagsture henover sommeren. Det kunne f.eks. være, at klubben kører til Silkeborg-søerne om morgenen og er hjemme igen sidst på eftermiddagen. Madpakke og termokande-kaffe smager bare bedre i naturen på en hyggelig klubtur. Der arrangeres også længere ture med overnatning i telt.


Du kan læse mere om vores kajak-kursus her.


Det årlige kontingent i Pagaj er cirka 1.900 kr. Kurset koster ca. 900 kr, hvilket kommer oveni det første år.

Du kan tilmelde dig kurset ved i menulinjen øverst at vælge "Medlemsskab" -> "Indmeldelse". Du er også velkommen til blot at møde op den første aften for at høre nærmere. Vores erfarne instruktør Bent Thybo kan kontaktes på telefon 30 74 88 40 eller på pagajkursus@gmail.com15 mand høj (m/k) på madpakketur. Skal du lære at ro så du kan komme med? 

 

Hvad lavede du tirsdag aften? Udsigten er smuk fra Venø. Vi mødtes i klubben kl. 1700. Fra Venøfærgen roede vi en lille times tid. Spiste madpakker. Og så retur i det skønneste vejr. Alle kan være med.  

 Nyheder

Sponsorer