Tre unge PAGAJ-talenter på landsholdet.
 
Kajakklubben PAGAJ driver et kraftcenter, som modtager tilskud fra Holstebro kommune og Dansk Kano- og kajakforbund. I kraftcentret trænes 17 unge kajaktalenter, som får intensiv træning af centertræner Kent Klitgaard og hans tilknyttede hjælpetrænere. Det giver en træning, der er tilpasset til de enkelte kajaktalenter, og dermed en træning, de trives rigtig godt med.

Det ses hver gang, de unge møder til træning, for man mærker straks, at der er et fantastisk godt sammen-hold en rigtig god og befordrende stemning mellem de unge. Det smitter også af på de juniorer, som lige er begyndt med ”at gå til kajak”. I de unge kraftcenterroere har juniorerne klare forbilleder, og det styrker deres lyst til at udvikle deres evner som kajakroere.

Det intense træningsarbejde i PAGAJ´s kraftcenter har igen i år vakt opmærksomhed i Dansk Kano- og kajakforbund, og i år er 3 af vore kajakroere blevet udtaget til kajaklandsholdet. Det er Hannah Stoubæk, Mads Pold og William Åkerlund.

På billedet ser vi de tre unge kajaktalenter, der måtte en tur i baljen efter at landholdsudtagelsen var en realitet. Det er jo almindelig kendt, at sejre i vandsportsdiscipliner markeres på den måde.

 

- B

Ved sidste års nordiske mesterskaber deltog både Mads og William, og her hentede de 2 NM-medaljer til Holstebro. Hannah er kommet til PAGAJ i år, og nu venter vi spændt på, hvad vore tre unge kan drive det til både national og internationalt.

Nyheder

Sponsorer