Sæsonstart - nye medlemmer af PAGAJ
 
 
Juniorer

Klubbens juniorer træner hver onsdag i svømmehallen fra kl. 19.00. Efter påskeferien begynder udesæsonen, og her trænes hver mandag og onsdag og tidspunktet er kl. 17.00. Hvis du er 8-16 år og har lyst til at gå til kajak, så mød op til træning på onsdage i lige uger. Send meget gerne en sms til Heidi på 22 73 40 05 på forhånd, så ved vi, at du kommer. Så skal vi nok tage godt imod dig.

Seniorer

Kursus for nye voksenmedlemmer, som ikke tidligere har aflagt ”kajakprøve” og har det såkaldte IPP2-bevis, er nu fastlagt.

Der er udbudt to begynderhold i havkajak. Det første er i fuld gang. Det næste begynder den 2. juli.

Der oprettes også et begyndehold i turkajak, og det har kursusstart den 11. maj. For nuværende havkajak-roere, som ønsker omskoling til turkajak, er det planen, at de tilsluttes begynderholdet fra den 8. juni.

Kajaktyper

Om man skal vælge havkajak- eller turkajakhold afhænger af, hvad man forventer, at man vil bruge sine kajakfærdigheder til. Er målet med kajakroningen motion og naturoplevelser på søen og åen eller på Limfjorden i godt vejr, så er turkajakken det rette valg. Vælger man den noget tungere havkajak øges mulighederne for at ro i mere uroligt vand, da den er bredere og mere stabil.

Hen over året arrangeres en række klubture, og der er ture, hvor både havkajakker og turkajakker må deltage, men på grund af skiftende vejrlig, er der flest ture for havkajakker.

Tilmelding

Du indmelder dig ved at klikke på ”Bliv medlem”. De nye hold er dog ikke on-line før den 2. februar.

Har du spørgsmål om medlemskab af PAGAJ, kan du rette dem til disse medlemmer:

Juniorer – formand for junior- og talentudvalget, Heidi Åkerlund - 2273 4005.

Havkajak – havkajakinstruktør, Bent Thybo – 3074 8840.

Turkajak – turkajakinstruktør, Tyge Dahl – 3022 1823.

Andre spørgsmål - kasserer, Ole Jensen – 2064 1123.

Nyheder

Sponsorer