Om PAGAJ

Kajakklubben PAGAJ har gennem tiderne været centrum for et hyggeligt og kammeratligt sammenhold, hvor motionister og kaproere har trænet og taget på udflugter rundt i det ganske danske land.

Klubben rummer alle former for kajakaktiviteter lige fra kaproning på eliteplan over motionsroning på sø og å til havkajakaktiviteterne på fjord og hav.

Klubfaciliteter

Klubben råder over gode klubfaciliteter med motionsrum, sauna og et hyggeligt klublokale ved Vandkraftsøen i Holstebro. Bådparken består af både turbåde og kapbåde i alle sværhedsgrader og robuste havkajakker.

Seniorafdeling

Seniorafdelingen består af motionister fra 25-70+ år. Vi ror sammen på Vandkraftsøen hver torsdag aften og søndag formiddag. Derudover tager vi på mange ture rundt i landet. Vi er en god blanding af både turkajak- og havkajakroere.

Børne- og ungdomsafdeling

PAGAJ har en aktiv børne- og ungdomsafdeling, med tilbud til alle aldersgrupper fra 8 år og opefter. PAGAJ har en stolt tradition indenfor kaproningsdisciplinerne og er som regel godt repræsenteret med især ungdomsroerne til stævner og arrangementer i andre klubber.

I børneårene ønsker klubben at så mange som muligt får mulighed for at deltage i stævner, og prøve kræfter med kaproning. Både for at give roerne nogle sociale oplevelser sammen, og for tænde gnisten hos de, som på sigt kan blive klubbens nye toproere. En forudsætning for dette er en solid opbakning fra forældregruppen i forbindelse med kørsel og praktiske forhold omkring stævner.

Kraftcenter VEST

Som ungdomsroer kan du komme med i en gruppe hvor dygtige instruktører lærer dig de rette teknikker til virkelig at få fart i båden. Vi træner mange hurtige kajakroere, og ligger helt i top på landsplan. Dette foregår på Kraftcenter VEST.

Kraftcenteret er et træningsfællesskab, som har gjort det muligt at tilbyde professionel træning til vores toproere hver uge. En satsning som har resulteret i topplaceringer for vores roere. Tidligst når roerne er i aldersgruppen U14 vil de kunne træne i kraftcenterregi.

Kraftcenteret støttes af Dansk Kano- og Kajakforbund, Vestjysk Bank, Holstebro Kommune og Struer Kommune.

Med udgangspunkt i Kraftcenter VEST har Kajakklubben desuden været en aktiv part i etableringen af organisationen Holstebro Elitesport , som har til formål at støtte byens absolutte talenter allerede fra folkeskoletiden.