Marie er ny assisterende træner

På en regnfuld og blæsende aften blev vores nye hjælpetræner i Kraftcenter Vest, Marie Obel, præsenteret for de unge KCV-roere.

  

 
Marie fik hilst på de unge, som var på vandet i både mandskabsbåde og enerkajak, og hun fik lejlighed til at se roerne på vandet, så hun fik føling med, hvilke bevægelser, der kendetegner god kajakteknik.

Marie er ikke rundet af kajaksporten men er uddannet fysioterapeut og har efterfølgende taget en kandidat i Idræt på SDU. Videre er hun tilknyttet FCM’s talent akademi som mental træner, fysik træner hos elitesport Holstebro, fysioterapeut hos MidtVest Osteopati og Fysioterapi, og så har hun Mindovermatter, hvor hun arbejder med metal træning hos børn og unge.

Marie skal primært træne KCV-roerne, hvor hun skal fungere som fysisk træner og mental træner for de unge. Hun bliver Kents forlængede arm i daglige, og hun vil her det første år have to ugentlige træninger med de unge. Kent vil løbende uddanne Marie i de specifikke kajak færdigheder.

Vi byder Maria velkommen til træningsarbejdet i PAGAJ, og vi ser frem til et godt samarbejde til gavn og glæde for vore unge KCV-roere.

Nyheder

Sponsorer