Så blev det forår i PAGAJ
 
Så blev det marts og dermed forår. Det blev også til en god søndag formiddag i PAGAJ. Kl. 09.30 var der godt nok kun to deltagere i søndagens fællesroning. Men allerede før vi kom, var der to toer-kajakker på vandet til en frisk træningstur.

I søen var der meget lav vandstand og broen under Tvis Møllevej kunne passeres iført høj skortensfejerhat, som Frank sagde. Allerede ud for Elkjær var der derimod masser af vand og mange oversvømmede bredder. Vejrliget var også i forårshumør med kraftig vind og skiftede mellem bygeregn og dejligt solskin.

Der var så meget vand i ådalen, at vi kunne ro i lige linje fra ”Den gamle bro” over til ”Trappen efter spejderhuset”. På vejen over den første eng, tog vi billedet herunder, der jo netop viser forårsvejrets skiften mellem regn og sol.

   

På hjemvejen fik vi igen et sikkert forårstegn. Lærken slog sine triller mens den svirrede over bakkerne på sydsiden af søen.

Da vi var hjemme igen var der tid til sauna og et par dukkerter i søen, og inden vi kom hjemover fik vi sagt goddag til og talt med de første vinterbadere, som kunne overtage en godt opvarmet sauna.

Det blev til nogle dejlige og opløftende timer med fællesroning, og det kan på det kraftigste anbefales, at tage en tur på vandet søndag formiddag.

Husk også at der ud over fællesroning torsdag og søndag er kursus i kort- og kompaslæsning den 11. marts og at der den 21. marts er repetitionsdag på søen, hvor alle havkajakroerne kan få genopfrisket deres kunnen og komme godt i gang efter lange vintermåneder. Standerhejsningen finder sted den 29. marts, og så er det i hvert fald forår.

Nyheder

Sponsorer