Der sker meget i december.
 
Så nåede vi sidste uge af efteråret, og juletræet er på plads takket være Jens Åkerlund. Men også i december sker der en hel del i PAGAJ. Du kan læse om det herunder.
 
 
  
Allerede tirsdag den 3. december er der hyggestund i klubben. Børge Petersen har igen arrangeret JULEBINGO med flotte gevinster. Der er ikke tilmelding til bingo, man møder bare talstærkt op. Lørdag den 7. december er der JULEFROKOST - men husk at tilmeldingen hertil skal ske senest den 25. november. Fredag den 13. december skal vi ro i LUCIAOPTOG gennem byen, og bagefter er der "pizza-hygge-stund" i klubben. Til dette arrangement beder vi om tilmelding i tråden her nederst på hjemmesiden. Endelig har klubbens herrer deres NYTÅRSKUR den 30. december, og der vil komme opslag om dette arrangement i begyndelsen af december.
 
Men ud over disse arrangementer, er der fortsat fællesroning om torsdagen med afgang kl. 15.00. Om søndagen er der også fællesroning med afgang kl. 09.30, og der er stadig godeoplevelser at hente på vandet sammen med rovennerne. 

Nyheder

Sponsorer